Café Jomfru Rigborg

Til_web

Forretter

Bruschette al pomodoro e al fegato d’anatr
Italiensk appetitvækker bestående af ristet brød med frisk tomat, andeleverpaté og champignon.

Antipasto misto Toscano
Typisk starter med parmaskinke, forskellige lufttørrede salami, kogt skinke, oliven og ost.

Carpaccio di cervo con insalata di ananas e pepe rosa
Tynde skiver marineret hjortekød med en salat med blandt andet rød peber og ananas.

Varme retter

Tortelloni al ragu’ di cinghiale
Hjemmelavet tortelloni pasta med vildsvineragout.

Anatra all’arancia
Ovenstegt and i appelsin.

Filetto di vitella ai funghi porcini
Kalvefilet med Karl Johan svampe.

Tilbehør

Patate arrosto all’erbette di Egeskov
Ovnstegte kartofler med Egeskovs egne krydderurter.

Insalata natalizia
Julesalat med granatæble, spinat, ristet bacon og æble.

Dessert

Tiramisu’
Den berømte italienske dessert med lady fingers, mokka og mascarpone.

Pr. couvert inkl. velkomstaperitif og brød
Kun kr. 450,-

Pris ved minimum 15 couverter.